Vårvärme

Våren kommer alldeles för tidigt här i Hemsedal! Det finns snart ingen snö för den smälter bort och nu de senaste dagarna har det blåst så mycket att till och med grillen har varit på villovägar. Men förra veckan fick vi njuta av några dagars puder och vi dropade bland annat från ett galet hopp i offpisten. Trots att det är ganska dåligt med snö just nu så har vi väldigt mycket gäster så vi jobbar som vanligt ihjäl oss. Det är inte så lång tid kvar på säsongen men vi njuter av sista tiden och ser till att få fräknarna tillbaka. Annars börjar det bli hög tid att söka jobb i Danmark och skaffa visum för Kanada!
 
 
 
 
Söta Rachael och Danny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när både jag och syrran har nya brädor så har vi insett hur mycket lättare det blivit att köra i parken. Nu sätter vi 180 och vi jobbar på 360, men ibland kan man ju leka lite extra och försöka hjula eller rocka rockring i backen…
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *