Vår i Hemsedal

Som sagt så har våren kommit och vi bara njuter av livet! Det har varit riktigt varmt ett par dagar så snön försvann men nu ska det snöa snart igen. Igår var det personalfest på Skarsnuten och tjejmiddag på Skogstad så det blev helt galet. Nu kallar sängen!

 
 
 
Efter alldeles för många 3 rätters på sista tiden var det kanske inte kostigt att stolen brakade
 
 
Personal på Skarsnuten
 
 
 
 
Tjemiddag på Skogstad
 
Share

0 thoughts on “Vår i Hemsedal

 1. hej!! HIttade din blogg just och läser som en galning, du lever i mina framtidsplaner om man säger så;P
  Du vore en ängel om du kunde svara på lite saker och maila mig svaren!:)
  Jo det är så att jag undrar över hur du fick jobb i alperna och i hemsedalen? Hur länge jobbade/jobbar du på respektive ställen? Du har hunnit med så mkt! hur gammal är du föresten?

  Tack å ha en bra dag:)
  Sussi

 2. Hej, vad kul att du hittat min blogg!

  Jag jobbade för Langley när jag var i Alperna och där kan man jobba som reseledare, kock, receptionist, servitris osv. Allt som behövs på ett hotell. De har hotell lite överallt på olika skidorter i franska alperna och du kan skicka din ansökan här: http://www.langley.eu/sv/jobb/ansokan-ny/

  Här i Hemsedal sökte jag en massa jobb via https://www.nav.no/stillinger/forside. Man kan också chansa och åka till destinationen och söka jobb på plats, man får nästan alltid jobb.

  Vintersäsongen brukar vara från mitten på december till 1 maj, eller däromkring, så jag jobbar under hela den tiden. Jag fyller 24 i år så jag har säsongat sedan jag gick ut gymnasiet. Hur kul som helst kan jag lova! Om du vill tjäna pengar så gör en vintersäsong någonstans i Norge, tex Hemsedal, Geilo, Trysil osv. Vill du ha supergrym åkning och mycket sol men klarar dig utan att tjäna så mycket så ska du definitivt åka till alperna!

 3. Hej Emelie. När jag var ugn åkte man inte på sådana där skidor, då var det trä lagg, utan lift.
  Vi han inte med after ski innan det var dags att gå upp igen.
  Akta dug för norrbaggar………..

  Hälsningar Folke

  Hälsa Cristine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.