2 veckor nu

För två veckor sedan kom vi hit till Alpe d’Huez. Tide går fort när man har roligt, men ändå känns det som att vi varit här jättelänge. Min arm känns mycket bättre och nu kan jag till och med sätta upp håret själv! På julafton får jag ta bort det här superjobbiga, kliandes handikappsgipset. Sen hoppas jag att jag är redo att jobba i servisen som jag ska. Jag har faktiskt jobbat fulltid ändå i baren med hjälp av vår invalido 2, Julia. Men idag är jag ledig så jag och Julia gick och käkade pizza, perfekt för en sådan här bakisdag. Vi var ute igår några stycken, riktigt kul kväll. Den här byn verkar dock vara ganska olycksdrabbad, för man ser folk med liknande skador som mig typ överallt. Jag hoppas jag klarar mig från fler skador resten av säsongen.

Om ni vill skicka nått hit kan ni skicka det till:

Emelie Persson
Hotel Petit Prince
c/o Langley
Route de la Poste
38750 Alpe d´Huez
France


Evie, Julia, Sanna, Charlotte och jag


Vad göör du Viktor??

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *