Morning glory

Jag ska då inte klaga på utsikten jag har på jobbet. Mornarna kan vara riktigt vackra när man drar upp på toppen i soluppgången. Rosa himmel mot dessa vita, massiva berg, det är något helt speciellt vill jag lova!
Jobbet som jag har kvar fungerar då alldeles utmärkt. Bygger snöskulpturer, skyfflar snö och bumpar liftar. Nej, gymkort, släng dig i väggen. Kan detta vara enda säsongen då jag faktiskt inte går upp i vikt? Jag har träningsvärk ungefär varje dag i alla fall, och är det inte för jobbet så är det för att man åker ca två timmar varje dag. Om man inte är ledig då, för då åker man ju ännu mer.
Idag var riktigt nice, trots en lite småklen kropp från gårdagens julfest. Det började med gnistrande sol och glittrande snö och slutade med snöfall och en del puderåk. Tydligen ska det snöa hela natten och jag är ledig så här ska köras pow!
En vecka kvar till jul… Hur ska man fira det? Jag hade så gärna velat ha sill! Trots att jag aldrig sett så mycket julpynt i form av blinkande ljusslingor i alla möjliga färger på husen förr, så känns det inte riktigt som att det snart är jul. Hade jag inte uppdaterat mig själv på Facebook under Lucia hade jag ju helt missat att det faktiskt var Lucia. Och hur ska man fira nyår? Det enda jag vet är att jag är ledig vilket är grymt. Jag vill ha lussebullar och glögg. Nu.
Blake, Chrisse och Thomas
Aussie-Sam. By the way, jag tror jag har mött fler Australienare här i Kanada än vad jag faktiskt gjorde under min OZ-resa. Typ. 

 

Söta lifty-Sara i vår underbart fina uniform
Share

0 thoughts on “Morning glory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *