De skandinaviska alperna

Som jag skrivit innan så är Hemsedal kännt för att vara de Skandinaviska alperna. Nu förstår jag varför. De har öppnat nya liftar så vi kan ta oss högre upp och se på den otroligt vackra utsikten. Och visst påminner det om alperna. Man kan se molnen ligga som ett täcke nere i dalen medans man står på toppen i solen. Fjället är som en ö på havet. Begen är ganska spetsiga och det är snötäckta berg så långt ögat kan nå. Åkningen har varit riktigt bra nu men kylan tränger sig på och det blir allt kallare. Men kikar man på väderprognosen så lovas det mer snö och därefter mer sol så det här blir nog en kanon säsong. Saker och ting börjar verkligen falla på plats och numera när jag jobbar på Skarsnuten så kommer jag upp i 200 timmar så jag slipper vara orolig för att åka härifrån utan pengar. Nu ska jag knäppa den första ölen för kvällen och fira min lediga dag på Fjellbekk för första gången utanför baren! Vi ses i dimman…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “De skandinaviska alperna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *