Solsemester på skidor?

Nu sitter jag här i stugan i Hemsedal och jag har det riktigt bra här borta. Men utanför är det ruggigt blåsigt och ingen sol, och jag kan kan inte sluta tänkta på Alperna. När jag jobbade i Franska Alperna så var det sol nästan varje dag och snöfall under nätterna. Skidsystemen är stora och liftköerna korta, och man får en nice googlebränna och man slipper frysa om tårna. Det finns många fördelar med alperna, den enda nackdelen jag skulle kunna komma på är att man tror att det är dyrt att ta sig dit och ”långt bort”. Men det tar längre tid att ta sig upp till Åre med bil eller tåg än att sätta sig på flyget ner till alperna, och nuför tiden är det inte ens dyrt att flyga. Jag lyckades klicka mig in hos Resfeber och hittade en hel del billiga sista minuten priser på stugor i just Franska Alperna, ta en titt vetja!

Share

0 thoughts on “Solsemester på skidor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.