Säsongens första After Ski

Eftersom det inte blev något nyårsfirande för någon av oss i huset skulle vi allt festa på rejält på årets första bransje After Ski på Stavkroa. Vi taggade till redan tidigt på morgonen med några shots innanför västen (en fickplunta ska investeras) och vi hade riktigt go åkning med våra rumspojkar. Sedan röjde vi av inne på borden på Stavkroa, precis som man ska göra på en after ski. Vad som också hör till är att däcka hemma innan man byter om för att dra vidare ut på byn för ännu mer fest. Jo, visst hade vi kul!

Ladda på med en drink i backen
Chrisse och Lars
Perre
Raz och jag
Främling?
Wohoow här var det fest!
Dansk-Simon och jag
Och här bjuder jag på veckans mongon:
….och här kommer ett till
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *