Personalfest med afterski

Igår ställdes det till med ytterligare en personalfest för Skarsnuten. Denna gång hängde vi utanför Harahorn och grillade och drack massor med gratis alkohol… Det lektes en hel del kul lekar, dels skulle man fånga en korv med munnen som nån annan svingade i ett snöre runt midjan vilket såg väldigt roligt ut! Det blev en lyckad fest som sedan fortsatte på bransje afterski på Stavkroa och resten får någon annan som har minnet i behåll berätta!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tog en välförtjänt glass i den varma vårsolen i Gol idag
 
 
 
 
Greta väntar på bussen
 
Share

0 thoughts on “Personalfest med afterski

  1. Hello

    Jag fick massa tips av dig forut innan jag skulle till Australien, vet inte om du minns. Tankte iaf bara saga att nu har vi ocksa hoppat Nevis Bungy, som ni fast 11 manader senare hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.