Julafton

Då var det dags för julafton även i år! För mig är julafton en högtid som firas tillsammans med familj och släkt, men nu har jag endast min syster vid min sida i stugan här i Hemsedal. Vi firade ju trots allt mini julafton hemma innan vi åkte så klapparna och sillen är redan avklarade för i år. Därför är inte dagen idag väldigt speciell för oss, mer än att vi myser till det lite extra och laddar för party! Kvällen bjuder på quesedillas till varmrätt a la mig (det återstår att se hur det går, knäckbaket gick ju inte som önskat då köket slutade fullt i knäckflarn på väggar och tak). Sedan blir det vindruvor med kex och brieost till vårt fina (?) rödvin direkt importerat från Tyskland. På tv:n rullar the Voice kanalen med partymusik istället för Kalle Anka. God Jul på er!

Julpromenad med utsikt över backarna
Kvällens ”julbord”
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *