Jul i Åre

Det blev en härlig vecka i Åre, trots extrem kyla. Allt från -20 grader till -30. Så det var bitigt i ansiktet när man åkte i backarna kan jag lova! Men ändå bra åkning och inga liftköer, så vi hade det grymt! Julafton var supermysig, härligt att ha julklappsutdelning med familjen framför brasan i en mysig fjällstuga. Det blev några utekvällar också, alltid lika kul att gå ut i Åre! Lägger upp lite bilder.

Share

0 thoughts on “Jul i Åre

  1. hej svejs! har kikat lite runt på din blogg och såg att du vart i magaluf 🙂 tänkte fråga lite om vad det kostade o hyra lägenhet där och om det var svårt att hitta? vi är några som ska ner och efter en bartenderutbildning hyra en lägenhet, hade vart schysst om du ville svara!:) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *