Var är snön?

I Sydney kändes det jättekonstigt med julgranar bland palmer på stranden, så jag tyckte det skulle bli jättemysigt att komma hem till riktig vinter. Men var är snön?? Till och med Småland har snö, men här i tråkiga Stockholm är det bara kallt och halt… Idag var det julklappsjakt i julhandels hysterin i stan. Några kap? Nej, inte alls. Lite nya skidprylar till mig? Jajemän. På lördag ska vi ha mini julafton här hemma eftersom jag och syrran drar till Hemsedal på tisdag. Men vi har redan fått en julklapp. Samma kväll som jag kom hem bjöds det på god middag och till min stora glädje – lussebullar. Vi fick också en julkalender, en som slår chokladkalendern med stormsteg. En trisskalender! Nu jäklar ska det skrapas och jag ska låsa in den i ett skåp när jag kommer upp till Hemsedal. Vem vet, plötsligt händer det?
24 trisslotter var, något måste vi väl skrapa fram?
Syrran har bakat smarriga pepparkakor
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *