En vit jul…

…men ingen riktig jul. Hur kommer årets julafton se ut egentligen? Vi får väl sitta här i stugan och hoppas på att någon kommer gå ut imorgon kväll, eller att något överhuvud taget är öppet. Annars blir det riktigt trist. Vi var ute en sväng på Bar(t) i onsdags, då var det i alla fall lite folk ute! Jag har fått mitt schema nu i alla fall, så jag kommer jobba en del och det känns skönt att få komma igång nu! Det finns helt enkelt inte så mycket att berätta eftersom det händer ungefär ingenting just nu, men hoppas ni är taggade inför julafton imorgon i alla fall!

Julstämning men tomt på folk
Chrisse jobbar och står i, här har hon fått sin arbets outfit
Share

0 thoughts on “En vit jul…

  1. Snygga arbetskläder, du passar i dom Cristine.
    Ha en riktigt go Jul nu, ni får väl gå ut på krogen och få lite julstämning i kväll.
    Kramar Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *