Grymt taggad!

Nu har jag kommit hem från kursen som var i Helsingör i Danmark, en mycket givande kurs! Jag åkte till Göteborg där vi skulle hoppa på bussen som skulle ta oss vidare. Efter en stunds letande efter gruppen jag skulle åka med så kom vi iväg. Den första jag lyckas stöta på och prata med var komiskt nog en tjej som ska jobba på samma hotell som mig, nämligen barnklubbsledaren Evie. Bussresan var seg men när vi kom fram möttes vi av en hel drös små julnisseliknande guider i röda jackor. Vi fick våra rum som var uppdelade i de orter vi skulle jobba i, så vi fick snabbt träffa resten av tjejerna vi kommer att jobba med. 
 
Sedan drog kursen igång, och vi fick reda på en massa bra grejer och svar på många frågor. Därefter var det dags för middag och vår grupp skulle servera den för alla de 90 personerna i den trånga lokalen. Det blev lite småkaos när vi var så många som skulle servera men allt löste sig bra. Sedan kollade vi på lite skidfilmer innan det var dags för lite välbehövlig sömn. Man blir trött av föreläsningar när man inte varit på någon sedan skoltiden, och man blir defintitivt trött av alla nya intyck man får av en sådan här grej.

Nästa dag följde med mycket information och långa men bra föroläsningar. På kvällen var det dags för en tre rätters middag som blev väldigt rolig. Det var en del lekar och stämningen var tipp topp när trubaduren som kommer jobba i Serre Chevalier började spela och man trodde nästan man var på en After Ski. Kvällen blev till natt och för vår del tog den slut där, medan andra drog vidare in till Helsingör och festade ända till frukosten nästa dag. Jag tror jag börjar bli gammal för jag orkar inte med det tempot längre! Men det får det bli ändring på…

Sista dagen gick vi också igenom en hel del bra grejer, även om det kanske inte fastnade hos många för vid det här laget var man ganska sliten. Sedan bar det av hemmåt för mig och många andra, medan en del begav sig vidare till sin alport direkt.

Nu är det bara en vecka kvar och jag längtar tills vi ses igen för att åka ner till Alpe d’Huez!

Share

0 thoughts on “Grymt taggad!

  1. ojoj så de va lyckat…gött!! då får vi se till att gamlingen emelie festar till det ikväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *