Friterad Mars

Idag hängde jag med Stockholms-Sara som drar vidare för jobb på Guldkusten, önskar dig lycka till! Dagen till ära var det dags att testa den välkända friterade Marsen. Tydligen måste man äta en deep fried mars bar om man är i Bondi Beach, varför vet jag inte. Vem som kom på idén att fritera en chokladbit vet jag heller inte, men man måste ju ändå testa! Gott var det, men det kändes jäkligt onyttigt så det blir nog första och sista gången. Tycker mars fungerar alldeles utmärkt ”rå”! Men allt som går att fritera friterar man här i Australien, och alla käkar fish and chips konstant.
Fiskpinne eller friterad chokladbit?
Sara och jag
Ytterligare en bild från båtfesten. Sian, Josh, Laura, Antoine, Andy, jag och Yael plus två grabbar jag inte minns namnen på!
Share

0 thoughts on “Friterad Mars

  1. Friterad Mars??! Tokiga australienare säger jag bara! Det hörde vi ju aldrig talas om när vi var där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *