Hej då kära Australien

Det blev en sista natt i vårt kära, nya ”hemland” Australien och dess huvudstad Sydney. Vi flög från Alice Springs med mellanlandning i Melbourne och sedan vidare till Sydney. Vi som hade planerat att övernatta på flygplatsen fick en sängplats hos Jake, en kille som jobbade i Bowen. Så vi bodde nära och bra precis intill Bondi Beach, och det blev en lyckad sista utgång i staden där vi först började vår resa. Sorgligt att lämna detta underbara land, vi har nog inte insett förrän nu hur mycket vi gillar det. Kanske måste vi åka tillbaka? Tur att vi hade världens bästa chef på Barbera Farms eftersom vi fick våra papper signade trots att vi bara hade jobbat hälften av tiden som vi egentligen borde ha gjort. Det jag pratar om är ett andra års visum. För att få ett sådant måste man ha jobbat på farm i minst 88 dagar, vilket vi inte ens var i närheten av. Men vi lyckades få tillgång till detta coola land i ytterligare ett år. Om vi kommer utnyttja det eller inte återstår att se.

Här kan ni ialla fall se hur jag har rest runt de senaste 7 månaderna.
Share

0 thoughts on “Hej då kära Australien

  1. Det är helt otroligt vad ni har rest runt och fått se mycket. Jag är avis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *