Melbourne Cup

Dagarna rullar på här borta på andra sidan och jag jobbar och står i. Tycker jobbet fungerar ganska bra, det är egentligen perfekt för mig just nu. Annars händer det inte så mycket egentligen, jag håller fortfarande på och kämpar med att komma in i vardagen bland alla grabbar. Det är inte så lätt vill jag lova. Igår var det Melbourne Cup och Australien är typ enda landet i världen som har en public holiday på ett häst race, så alla var ute och drack. Inklusive grabbarna jag bor med såklart. Vi drog bort på en pub, satt ute i solen och drack bärs, typ som after beach. Riktigt nice! Dock blev det väldigt många bärs och grabbgänget blev allt större plus lilla jag då. Till en början hade jag Saliya vid min sida, men när hon droppade av insåg jag hur lite jag passade in där. Ljudnivån var på högsta volym och dryckeslekarna urartade. Herregud säger jag bara… Jag försöker förklara för dem hur det skulle vara för dem att bo i ett hus med 5 tjejer som pratar kärleksbekymmer, målar naglarna, dricker vin och tittar på Sex and the City hela dagarna i ända. Jo då förstår dem att det inte är så lätt alla gånger… Jaja, vi får se hur det slutar det här.

En annan kväll drog jag in till stan och mötte Saliya, Shane och Manon i Kings Cross, folk som jag lärde känna i Bowen när jag gjorde mitt farmjobb. Planen var att vi skulle fira Halloween men klantiga jag glömde mitt leg så jag fick åka tillbaka hem till Bondi istället. Typsikt…

Idag är det i alla fall grymt väder så jag drar ner till beachen en sväng!

 


Sjukt höga vågor på Bondi Beach


Kontraster – påklätt vs. avklätt. Det är fortfarande lite kyliga vindar här


Mitt jobb, Gelato Bar


Melbourne Cup

Share

0 thoughts on “Melbourne Cup

  1. Jättekul läsa om dig och dina äventyr. Vilket trevligt ställe det verkar vara där du jobbar. Här är mörkt, mulet varje dag och alla löven ramlar ner, så där har jag jobb. Jag vet att ISA hämtat hästen men har ännu inte pratat med henne. Vi mår bra, Hans piggar på sig varje dag. Tusen kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *