Ombokat

Fixat och klart. Det gäller att ta beslut ibland och när man väl tagit ett beslut så känns det bra. Det gäller bara att bestämma sig för vilket beslut som passar bäst i olika situationer. Jag beslöt mig för att åka tillbaka till Sydney och ge den här killen en chans vilket visade sig vara ett beslut som fick annorlunda konsekvenser än tänkt. Men det är ändå ett beslut som jag inte kommer ångra. Jag hade ångrat om jag inte åkt för då hade jag inte vetat vad som hade kunnat hända. Men nu vet jag hur det ligger till, och jag har kul här borta på egen hand trots allt och får uppleva saker som jag inte hade fått uppleva om jag inte tagit detta beslut. Så även om det blev en känslosam resa denna gång så är jag fortfarande glad för att jag är här. Och nu har jag tagit beslutet om att åka hem lite tidigare. Flyget är ombokat så det går hem den 5 december. Då har jag exakt en vecka på mig hemma i Sverige innan jag och syrran drar vidare till Hemsedal i Norge.

Så nu chillar jag runt och lever strandlivet i 3 veckor till i Bondi Beach och byter sedan ut surfbrädan mot snowboarden och lever fjäll livet i några månader!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *