En sista dag i Koh Tao

Efter att en hel dag gått åt att bara försöka kurera oss från bucketsfyllan var det dags att utnyttja nästa dag, den sista dagen på Koh Tao. Vi drog ut och gjorde vårt första dyk som riktiga dykare! Det var lite speciellt att dyka ”på egen hand”. Vi hade fortfarande en instruktör som följde med oss och visade oss runt på botten, men nu var allt upp till oss att ha koll på. Men det gick grymt bra, vi såg dock inte så mycket nytt men många fina koraller och läskiga Triggerfiskar. Det är väl inte så konstigt, eftersom vi typ redan har sett allt. Hajar, delfiner, rockor, sköldpaddor, muränor, alla olika färgglada fiskar, vackra koraller, you name it. Vi börjar nog bli lite för kräsna, men hittills kan vi konstatera att Fiji slår både Stora Barriärrevet och Thailand när det gäller dykning!
På kvällen drog vi en runda till Lotus Bar igen, där de körde ytterligare en grym fireshow. Sjukt snygga killar kan jag lova! Jag smälte inte av elden utan av thailändska sexpack med tatueringar. Coola snubbar alltså, förhoppningsvis kanske man kan se skymten av dem på filmen här nedan, men det blev lite mörkt.
Lotus Bar på dagen
Det är ingen pool, det är havet vi dök i.
Batfish
Angelfish
Poolen på vår resort
Grym show!
Thailändare kan vara snygga de också!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *