Kändistätt i Sydney

Det hänger en hel del kändisar runt om I Sydney och det är stora festivaler runt jul och nyår med Snoop Dog och Calvin Harris bland annat. Tydligen så strosade Leonardo DiCaprio och Al Pacino runt i Bondi för några dagar sedan, och det var och åt på Icebergs. Man hade ju kunnat hoppas på att de skulle käka på mitt jobb, men hmm undrar varför de inte gjorde det? Saliyas pojkvän Shane såg Nicole Kidman genom fönstret från bussen när han var på väg hem från jobbet. Men jag har faktiskt serverat en ”kändis”! En kille från Bondi Rescue har kommit och fikat hos oss flera gånger, det ni! Sedan har jag råkat köra in i en annan kille från Bondi Rescue med surfbrädan haha, som tur var blev han inte arg eftersom vågarna var okontrollerbara.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *