Karta

Här är en karta för att ni där hemma ska få er en uppfattning om var vi befinner oss. Vi började i Sydney, åkte ända upp till Coffs Harbour där vi gick på surfcamp i Spotx. Sedan åkte vi till Byron Bay och simmade med sköldpaddor. Nu är vi i Surfers Paradise på Guldkusten och ska vidare till Brisbane på lördag. Som det ser ut nu ska vi bo där i två nätter, men det kan ju ändras ifall vi får jobb som fruktplockare där. Efter det drar vi till Noosa, och sedan vidare till Fraser Island där vi ska campa. Därefter blir det Whitsundays och där ska vi segla, och efter det Magnetic Island där det finns en massa vilda koalor. Sedan bär det av till Cairns och barriärrevet, och där ska vi upp till Cape Tribulution där vi ska bo en natt i regnskogen. Det fick jag inte med på kartan men det ligger över Cairns en bit. Så ser det ut nu, de viktiga stoppen. Men vi kommer antagligen stanna på en massa andra ställen längs vägen!
Share

0 thoughts on “Karta

  1. När är ni i Whitsundays, jag vill följa med på segelbåten och norrut.
    Pappa

  2. Vi vet inte än när vi kommer vara i Whitsundays. Det beror på hur länge vi vill stanna på alla ställen vi är i innan vi kommer dit. Tydligen får man inte simma från båten utan speciella dräkter, för det finns så mycket hajar där, men man får bada i sjöarna på öarna istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *