Back in Suéde

Jahap, nu har man tagit sig tillbaka till Sverige för att gå på min morfars bergravning. Vi åker till Götene imorgon kväll för begravningen på fredag, sedan drar jag till Alpe igen på lördag och med mig tar jag familjen.

Igår blev det en ganska chill resa, istället för att åka från Alpe kl 5 på morgonen för att passa alla bussar till flygplatsen i Geneve, så fick jag åka med stackars Madde som lyckades hamna på samma flyg som mig för att åka hem på operation. Hennes försäkringsbolag betalade taxiresa hela vägen, det gick på ca 4000 kr. Inte ofta man åker taxi för så mycket pengar asså! Jag tänker på dig Madde och hoppas du blir bra så fort som möjligt!!! Inge Alpe utan Madde.

Vad är det här för oturs år? 2010 verkar inte vara något bra år… Alla skador och konstiga sjukdommar som jag har lyckats ha redan, Madde den lilla stackaren har inte heller haft en bra start. Min lilla morfar har gått bort, Elize tappade rösten helt och hållet. Min syrra krockade med två andra bilar i förrgår som hade kunnat gå riktigt jävla illa, men inga personskador skedda tack och lov, mamma fick fortkörningsböter och nu, idag, när min familj snart ska hälsa på mig i Alpe och ha semester, då har min pappa åkt på rosfeber igen. Inget att leka med, det kan gå upp i hjärnan så en skidsemester är väl det sista han borde göra i det här laget… Systemkameran har gått sönder dessutom. Vad fan är det som händer egentligen? Nu tycker jag att saker och ting kan vända till det bättre, lite mer tur till oss tack!

Fast å andra sidan har jag lyckats hamna på en asgrym säsong med den bästa personalen och bästa stället ever!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *