Skalman

Nu är jag riiiktigt trött på det här gipset. Jag har inte ont alls, det är bara ivägen. Och smutsigt. Och det frstör min hand. Tänk dig en sköldpadda, hur ser den ut? Den är ganska fnasig för att den skavs mot sitt skal när den drar in och ut huvudet för att gömma sig. Ungefär så känner jag mig, jag får skavsår av gipset och min tumme ser ut som en skölpadshals, eller resten av handen också för den delen. Jag spillde kaffe inuti gipset imorse när jag jobbade frukost och nu går jag runt som en kaffesump. Det dröjer inte länge förrän jag drar av mig det själv, för det sitter så löst att det skulle gå. Men jag försöker hålla ut två veckor till…. Jag fick ialla fall handelsskydd skickat på posten från mamma och pappa, en mycket bra julklapp!


Torr och fnasig

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *