Äntligen Hua Hin

TORSDAG 27 NOVEMBER

Vi gick en sväng i Bangkok i närheten av vårat hotell på morgonen. Sedan satte vi oss vid poolen på hotellet och väntade på bussen som förde oss till Hua Hin. Det var en ganska seg resa men hotellet överraskade oss positivt när vi kom fram. Efter en snabb titt på området var vi tvungna att få i oss mat lite fort så det fick bli hotellets restaurang. Vi hade lite delade meningar om maten men den lustiga personalen gav oss ett gott skratt!

Sedan tog vi en Tuk-tuk till stan och gick på lite marknader och insåg att det fanns gott om shopping även i Hua Hin. Efter att ha beskådat ett långt trakiktåg av bilar som skulle ha varit prinsen av Thailand och hans släp, tuk-tukade vi oss hemmåt igen.

Jag i väntan på bussen, blek som ett spöke


På bussen på väg mot Hua Hin

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *