Vinter i Oslo!

Då var det början på en ny vecka igen då! En ny vecka med riktig vinter! Det har snöat helt sjukt mycket här nu, hoppas det håller i sig…

I lördags hade vi förfest hemma hos oss, vilken var väldigt lyckad! Vi träffade även våra polska grannar via balkongen som verkar väldigt creepy… De är säkert 35 + och ville väldigt gärna komma på vår fest, de är flera stycken som bor i samma lägenhet och de kan knappt engelska. Hela dagen igår stod de och glodde in i vår lägenhet, de sprang ut med jämna mellanrum för att röka och spana…. Det är dem som har byggt lägenheterna, och jag kan lugnt säga att allt bara är slarv. Om vår deposition kommer ryka när vi flyttar pga deras felbygge blir jag skogstokig. Saker lossnar lite var stans och grejer sitter snett osv….

Förresten, ni är väldigt dåliga på att kommentera min blogg! Skriv en liten kommentar, så jag vet vem det är som läser, annars kanske jag tröttnar på att uppdatera….

Mycket snö i Oslo nu!


Jag blandar drinkar…


…och resultatet blev helt OK!


Me and my soulmate!


Tvillingarna och vår nya granne, Daniel


Jonas, Martin (gamla grannen), Daniel (nya grannen) och Stina


J-C och jag

Share

0 thoughts on “Vinter i Oslo!

  1. hej, jag heter christine och jag läser din blogg! hahaha skoja bara, men sluta inte uppdatera är du snäll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *