Bara en vecka kvar i Oslo…

Nu rinner tiden iväg, på måndag om en vecka sitter vi i bilen till Emmas föräldrar på väg hem till Sverige igen. Det känns inte så jätte kul att åka härifrån, för man har skapat sig ett eget liv här borta. På fredag ska lägenheten besiktigas så nu håller vi på att packa och slänger massa grejer.

I fredags var vi ialla fall på Yatzi bland annat, och i Lördags hade jag och Emma Jägermeister kväll. Vi tyckte det var himla kul att klä ut oss i massa fula jägermeister grejer och dra ut på byn och shotta jäger!


Skönheterna


Anders och Marcus på Yatzi


Hey Bartender!


Jäääääger, för att visa vem som ääääger!!!


En inte helt ovanlig syn om ca 3 veckor på Magaluf (förhoppningsvis) Emma på bardisken och jag i baren.

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *