Den schteeekiga personalfesten

Personalfesten var grym! Lite väl mycket skumpa, men va sjutton… det är ju bara Stockholmsveckan en gång per år! (eller två gånger blev det ju nu då) Allt började på jobbet. Åsa åkte iväg till systemet och köpte rosévin för dricksen som fanns kvar. Hon fick också med sig en hel del frukt, jordgubbar, päron, melon m.m. Det blev en gigantisk fruktbricka och Åsa började doppa jordgubbarna i choklad. Så jäkla gott och riktigt glassigt!

Sedan drog vi upp till Elin och co i deras stuga ovanför Kneippbyn för att göra oss i ordning. Det var så himla trevligt, förfesten är alltid den bästa tycker jag!

Efter att vi var klara gick vi ner till samlingsplatsen på Kneippbyn, och möttes av ett stort gäng schteeekare! Rosa skjortor och stora solglajjer fanns det gott om. Det började sprutas skumpa, och när alla fått sig några glas satte vi oss på bussen och skrek med till den senaste housemusiken. Vi började närma oss Kallis, och alla blev som galna; "JAAAAAAAAAAAAA". Vi klev av bussarna och väntade för att få komma in, när Tuna säger: "Tyvärr, det var visst fullt.. hehe".
Då kom de blå tågen och vi satte oss och körde iväg vidare mott Tott och Beach Club. "JAAAAAAA", men nej, inget Beach Club för våran del. Vi stannade någonstans längre bort längs kusten och lekte lekar som Norska fyllan. En i laget skulle ställa sig och byta om – med 5 stycken stekar! Hahaha det var kul men äckligt.

Sedan kommer vi fram till Snäck, där det också fanns en After Beach som jag inte hade en aning om att det fanns. Pist Off började spela och sedan var det middagstime. Det hölls lite tal och sedan åkte vi buss vidare in till stan där vi släpptes på Borgen och festade hela natten lång.

Åsa gör chokladdoppade jordgubbar


Vi såg Plaskivalen från stugan


Vi var många som gjorde sig i ordning


Elin och Lousie. Notera flaskorna; Åsa lärde mig att sabrera, riktigt coolt var det och stolt blev jag! Hehe


En skål för oss!


Bratsen från restaurangen


Jossan, Malin, Åsa och "Mami"

Jag, Elin och Jossan

Bobbo slog såklart på stort tillsammans med Tuna och Mårten


Utanför Kallis: Malin, Elin, Åsa, Emmelie och Annika


På Blå Tågen: Jag, Rasmus, Josan, Åsa, Elin och "Mami"


Fest på Borgen

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *