Middag på Vinäger

Som sagt var det segt att jobba på lördagen, men det var bara att hålla ut. Sedan cyklade jag hem och dog på sängen innan jag hoppade in i duschen för att dra vidare och träffa Åsa, Elin och Kim. Vi gick till Vinäger och åt riktigt god mat! Därefter splittrades vi upp, jag och Elin drog till Munken där det var knökfullt med folk! Medelåldern var ganska hög också så det var lite såddär, annars var det trevligt!

Idag har jag varit ledig. Första dagen på sjukt länge som jag har haft tid till att tvätta och bara ta det lugnt. Ikväll ska jag träffa Emma och käka, vi ska smida planer om Norge . Mer om det  senare!


Johan, Markus och Elin från Kneippbyn


Elin och Åsa, the boss


Kim


Elin


Jag och Elin på Munken

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *