Proppat med folk överallt!

På onsdagen drog jag och Jenkan upp på stan och kikade i lite affärer och sedan gick vi och handlade käk. Vi satte oss nere på stranden med Alpay och Alex och grillade och sedan gick vi till Kallis där det var ännu mer folk än dagen innan! Det var knappt så att vi kom in på stället, men efter en stunds köande så var vi inne. Alltså, jag är från Stockholm, men ändå har jag aldrig sett så många stockholmare på ett och samma ställe!

Sedan gick vi hem och fixade i ordning oss, och efter det gick vi till Visby Beach Club (något nytt ställe vid Norderstrand som tillhör Tott Hotell) och tittade på solnedgången som alltid är lika vacker. Där var det mycket folk och sedan drog vi oss in mot stan. Det var så mycket folk överallt så det knappt gick att gå på gatorna. Det var typ en timmes kö på varenda klubb så vi drog till Nunnan och satte oss istället. Sedan drog vi hem.


Jenkan på stranden vid grillningen

Kallis för någon vecka sedan


Kallis nu under Stockholmsveckan


Fullt ös på Kallis


Jenkan, Alex och jag


Jag och Jenkan


Alpay och Jenkan

Vackert utanför Visby Beach Club


På Visby Beach Club


Visby Beach Club

Share

0 thoughts on “Proppat med folk överallt!

  1. Alltså Älska Kallis!!! så jädra niice ställe 😛

    se det gick å kommentera hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *