Midsommar i Napoleonviken

Tack för denna helgen alla inblandade!

 


>>
INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR. LÄS MER HÄR. <<

 

 

Tidigare år har vi firat midsommar på Utö. I år skulle vi ta oss till naturhamnar, ett gäng vänner i två små båtar. Det krävde en hel del planering för att få ihop det, men tillslut gick det ju bra! Våren har ju varit så otroligt fin, så såklart skulle det dåliga vädret komma till midsommar. På midsommarafton blåste det stormvindar, var kallt och regnade. Men det var bara att dra på sig stövlarna och resa tälten, för i båtarna var det svårt att få plats 10 pers.

 

Alla fick ta med sig mat för sig och jag gick runt och oroade mig för om det skulle finnas tillräckligt med plats i kylskåpen. Som tur var så hade Anton köpt med sig en kylväska, så till och med ölen kunde vi hålla kalla!

 

När vädret inte kunde bli sämre, så sprack det upp. Himlen öppnade sig och solen värmde på. Det blev helt galet nice, det var det absolut mest omtalade samtalsämnet den kvällen – om hur sjukt bra vi hade det, och hur mycket man njöt av livet! Förutom sillunch och alldeles för många öl så bjöd helgen på kubbspel, slackline och bastubad. Som en midsommar i skärgården ska vara helt enkelt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *