Midsommarfirande på Utö

Utö på midsommar – en favorit i repris!

 

Förra årets midsommar var vår första riktiga helg ute på sjön med vår då nyinförskaffade båt Pachamama. Vi träffade superhärliga människor som vi såklart skulle fira ihop med även detta år! I år blev vi en massa båtar och ännu mer nya människor samt gamla barndomsvänner. Vädret var perfekt, maten var god (Chrisse lagade vegansk skagenröra, en riktig hit kan jag lova!) och båtarna höll sig flytande även i år trots maxat antal personer ombord. Midsommarnatten bjöd på härligt sommarregn och vi dansade under öppen himmel på Bakfickan tills vi blev plaskblöta. Och kom hem till båten som var lika blöt den; läckage i förpiksluckan. Livet med småbåt haha!

 

Tack alla härliga människor för återigen en fantastisk midsommar!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *