Midsommarhelgen

Glad midsommar på er, några dagar för sent! Det blev en riktigt svensk midsommar den här gången, något som jag inte fått uppleva de senaste åren. Vi har väl försökt fira så gott vi kunnat i Danmark, Australien och Spanien tidigare år men sillen har uteblivit. Men det tar vi igen nu när kylen är fullproppad med sill och vi har ätit sill till frukost, lunch och middag de senaste dagarna. Jag kommer väl aldrig kunna äta sill mer efter det här kanske. Vi blev ett glatt gäng svenskar här hemma i lägenheten med massa god mat, nubbar och snapsvisor. Det blev till och med dans runt midsommarstången. Jag och Jossan gjorde nämligen en bärbar midsommarstång av ett paraply vilket var väldigt praktiskt då vi kunde ta med den ut på nattklubben och dansa runt på dansgolvet. Succé! 
 
 
Happy Midsummer! This weekend we were celebrating the swedish midsummer with lots of herring and other wierd swedish food as cavar in a tube. We made a midsummer tree of an umbrella and took it out with us to the nightclub and danced around it like frogs. Yep, it’s a wierd tradition where we are celebrating fertility and dancing around a pole with two balls and jumping like tadpoles. Crazy swedes. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Midsommarhelgen

  1. Hej! Jag hittade din blogg för någon vecka sedan och har nästan läst igenom alla inlägg, blir verkligen inspirerad av dig!! Jag har själv varit iväg på två vintersäsonger, sälen och val thorens, och är nu i norge för att spara pengar och kunna ut och resa!! Så tack för en jättebra blogg!

    Läste att du hade jobbat för Langley i Alpe d´Huez. Jag och min kusin har sökt för dom och är båda sugna på det stället. Hur va Langley att jobba för? Något du rekommenderar? Har jobbat för Nortlander en säsong och personalförhållandena är väll inte alltid världens bästa! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *