Så mycket SNÖ!


>>
INLÄGGET ÄR SKRIVET I REKLAMSAMARBETE MED FLIGHT RIGHT. LÄS MER HÄR. <<

 

 

Så var julen över och det nya året har startat! Det blev en mörk och blöt Stockholms-jul för min del, men ingen har väl kunnat missa hur mycket snö det kommit i andra delar av världen?! Vad gör jag här hemma på asfalten?? Det verkar ju helt otroligt vad mycket snö det är i norra delarna av Sverige, den verkar så torr och fluffig typ som i Kanada!

 

Jag avundas ju alla som får uppleva den fantastiska snön som ligger nu. Även i Alperna har det ju kommit massor. Det kanske är på tiden att kika lite på skidresa till alperna i år. Förra året var jag och Christine helt säkra på att vi skulle dra iväg, men vi vågade aldrig boka något för det var så dåliga snöförhållanden hela tiden så det blev ingen alpresa alls. Men med den här försäsongen måste väl resterande säsong bli bra tänker jag?

 

När vi var i Åre i början på december var det redan då massa snö! Har ni förresten sett Karüns – som jag samarbetar med – nya solglasögon gjorda av fallna träd? Så snygga!

 

Vi var uppe i Åre i början på december, och redan då var det mycket snö! Vi gjorde en spontanare och tänkte att vi skulle upp och löpträna i terräng, men det blev splitboard i tre dagar istället. Det hade vi inte trott när vi bokade tågbiljetterna. Så underbart! Det var dock ganska läskigt eftersom det understa lagret av snö var sockersnö och det är inget bra underlag i brantare terränger på grund av lavinrisk.. Men vi höll oss till flackare delar.

 

Det känns som att alla är iväg och åker skidor nu, i alla fall om man kollar mitt Instagramflöde. Har snömängden påverkat några flygförseningar på era resor? Jag fick precis reda på en sida – Flight Right – som hjälper en att få ersättning om ens flyg är inställt eller försenat. De tar en del i provision, men det verkar som att man kan få tillbaka en hel del, man kan till och med kräva ersättning för flygresor 10 år senare. Är det någon som har testat?

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *