Segling över Biscaya och längs med Portugals med kust Sailing Swedes

 

Nu blir det äventyr!

 

Nästa vecka åker jag ned till Brest för att möta upp Sailing Swedes grabbarna. De har seglat från Stockholm till Dieppe i Frankrike på tre veckor och ska vidare ned till Sydamerika. Alltså vilken resa! Så nu såg jag min möjlighet att hänga på några veckor innan jag börjar jobba på fast anställning i december.

 

Vi ska segla över Biscaya, vilket säkerligen kommer bli tufft. Det finns många historier från folk som seglat över Biscaya, antingen verkar det vara stiltje eller ett riktigt skitväder med hög sjö. Överseglingen bör ta ca 3 dygn, om allt går som det ska! Sedan tar vi oss ned längs Portugals kust så får jag se när det börjar bli dags att resa hem igen.

 

Det ska bli superkul och sjukt lärorikt! Är riktigt pepp just nu!

Följ vår live position på Marinetraffic – sök efter Cekritito. Kolla in deras loggbok här och följ dem på Instagram @sailing_swedes!

Har du gjort en liknande segling? Vad har du fått för erfarenheter, hur var din översegling? Kommentera gärna och dela med dig! 

Klicka på kartan för att se hela deras rutt

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *