Blåsig sommar – Braka & Ostholmen

 

Sommarnätterna i skärgården har bara fortsatt leverera gång på gång. Blåsiga dagar, ganska kyligt men vilka färgsprakande kvällar.

 

Vi hade en lärorik seglats till Braka då vi hamnade i ett oväder på vindstyrkor upp till 18m/s. Vi skulle ta ned seglen för det blåste alldeles för mycket men saker och ting ville inte gå vägen. Focken fastnade och gick inte att rulla in och helt plötsligt small det till i båten och kicken gick sönder. Man fick sig en hel del nerver i kroppen just då, men vi lyckades hantera situationen och anlände Braka där vi kunde fixa det som gått sönder.

 

Senare drog vi till Ostholmen utanför Möja – en riktigt cool vik där man lägger till vid släta klippor som om det vore en förstelnad strand. Längst in i viken reser sig en klippvägg som ska fungera utmärkt för klättring.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *