Midsommar!

Så var det en en gång midsommar även detta år! Vi skulle ju såklart fira det så svenskt vi bara kunde här i Köpenhamn, så vi tog med oss Jossan och mötte upp några random svenskar som styrde upp ett midsommarevent i en park. Vi hade en liten, liten midsommarstång, kransar i håret, snapsvisor, sill med färskpotatis och gräddfil med gräslök direktimporterat från Sverige a la Jossan. Det lektes lite lekar, vi gick tipsrunda och vi fick lära några danskar äta sill. Nubben tog fart i sommarflickorna så snart dansade vi vidare in till stan för att dricka somriga strawberry daquiries och vattna kransarna. Det blev en lyckad kväll som trots allt slutade med strålande väder och glada miner 😉
 
Midsommarkrans pyssel
 
Jossan och jag
 
Söta tjejer
 
 
Tipsrunda
 
En död dansk efter en första upplevelse med sill
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *