Snowkite vid Ramundberget och Björnrike

 

Wow, vilken helg! Jag är full av ny energi, och pepp på livet!

 

Jag var lite nervös för att åka till Vemdalen på kite helg med tre grabbar jag träffat 1-2 gånger. Mest nervös var jag för kitingen. Förra gången jag kajtade var i Peru för 2,5 år sedan. Vi surfade i vågor, med starka vindar och strandade sjölejon (läs mer här). Jag blev lite rädd eftersom jag inte hade någon kontroll över kajten i de höga vågorna. Därför visste jag inte riktigt hur det skulle bli at kajta igen.

 

Men det var sjukt kul! Så mycket bättre på snö, jag fick verkligen till det och kunde hänga med killarna på kite safari. Den här gången gjorde kajten som jag ville istället för tvärtom. En sådan känsla av frihet! Segla på snö, till orörda platser!

 

Great #snowkite conditions at #ramundberget yesterday! Let’s see what #björnrike has to offer today!

Ett inlägg delat av Emelie’s Travels (@emelies_travels)

 


 

Share

2 thoughts on “Snowkite vid Ramundberget och Björnrike

  1. Sååå härligt!!! Har man väl börjat är det svårt att sluta, man vill aldrig mer trängas i pister igen 🙂 Modigt att dra iväg med några grabbar sådär, du e grym!

    1. Nej verkligen! Vi måste åka tillsammans nästa gång! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *