För höga vågor för kitesurf i Santa Marianita

Från Puerto Lopez tog vi oss vidare till Manta. Där blev Christine magsjuk, antagligen av något vi ätit. Vi fick hänga och mysa på hotellrummet hela nästa dag och spendera ytterligare en natt i Manta. Egentligen skulle vi inte stanna i Manta över huvud taget, utan vi skulle ta oss ut till Santa Marianita för att Kite surfa.
 
 
När Chrisse mådde bättre tog vi oss tillslut till Santa Marianita. Vi möttes av enorma vågor och blev rekommenderade att inte ta oss ut i dem som nybörjare. Den rekommendationen var nog bra, för de där vågorna var stora! Jag hade drunknat ett antal gånger minst. Dock är jag faktiskt lite rädd för kitesurfing, det är läskigt. Men det ser så kul ut när man kan det, så jag får väl bara tvinga mig för att komma dit så småningom…

 
 ___
Kitesurfer Sam Chilvers
___
 

 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *