Sommarlov!!

Första sommarlovet på sjuuuuuukt länge! Det betyder att vi redan har gått första året i skolan, tiden har gått helt galet fort och det har varit så himla kul hela vägen igenom. Klassen kunde inte varit bättre! Det är skönt att vi har ett år kvar, jag hade kunnat tänkt mig att ha två år kvar för det är så kul. Men i höst blir det praktik och det blir spännande. En av de sista uppgifterna var att fixa till en coke burk gjord i 3D av Elias Klingen och skissa in den i en sommrig reklambild  och hitta på en logga. 
 
Nu när det inte finns så mycket kvar jag kan pyssla med i lägenheten längre så skulle jag såklart gå och köpa mig en båt att renovera haha. Det mest spontana köpet nånsin, syrran ringde på söndagen och tyckte att vi skulle köpa båt och på måndagen hade vi köpt en. Bilder kommer! Är sjukt pepp på den här sommaren!
 
3D artist: Elias Klingen
 
 
Bästa klassen! (Snodde bilder från facebook, hoppas det var ok tjejer!) 
 
Vi äger på brännboll med en söndertuggad boll haha
 
 
 
 
Share

One thought on “Sommarlov!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *