Syster på väg

Snart kommer Christine tillbaka från Köpenhamn och det är helt sjukt vad fort tiden har gått sedan jag åkte därifrån. Men detta betyder alltså att vi har 10 dagar kvar till flyget går mot Kanada! Grävde fram brädan och drog upp skidkläderna idag så nu känns det inte så långt bort. Det gick ju från färgglad höst till vinter här på en vecka så nu när mornarna är vitskimrande blir man ännu mer taggad!
 
 
 
 
 
 

 

 
Share

0 thoughts on “Syster på väg

  1. Är inte alls avundsjuk på er kanadaresa, och inte på din backpacker-livsstil heller. Inte alls.. Inte alls … ;P

    Har läst lite nu och det låter ju onekligen som du har ett rätt så häftigt liv. Vad spännande att bara kunna åka någonstans, utan chartrade hotell och transfer-bussar. Känns som att man upplever de städer och länder man besöker på ett helt annat sätt. Det är mycket imponerande!

    Och Chips? Kan vara den sötaste hunden på mycket länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *