Min fina lya

Nu ni! Nu ska ni få se på min lya! Trots att jag har jobbat med redigering av mäklarbilder i ett år nu, så är det första gången jag plåtar en lägenhet. Jag har haft i huvudet hur det är, men att göra det i verkligheten var inte så jäkla lätt ändå. Är inte så nöjd med resultatet, jag har fotat för mörkt och en massa annat. Jag hade inte hurrat om jag fått de här bilderna av någon annan fotograf för att redigera. Nej, det var inte så lättredigerat, så jag får ge det ett försök till någon annan gång. Det får bli när jag bytt ut köksfläkten, kaklet och bänkskivan. Det är ungefär det som återstår att göra. Och lite småfix som inte är färdigt, tex köksön och lite lampor som ska upp. 
 
Men som ni kan se har det hänt en hel del. En vägg har rivits och en annan har byggts upp. Jag och pappa har snickrat ihop köksön av gamla plankor från deras altan. I princip alla möbler är inhandlade från Blocket som jag har fixat iordning. Jag har klätt om barstolarna, gjort en lampa av en hink, lagt nytt golv som var ett riktigt Blocketfynd. Skrivbordsstolen är upphittad på gatan som jag har målat och klätt om. 
 
Före
 
 
Efter
 
 
Före
 
Efter
 
 
 
Före
 
 
 
 
Före
 
Efter
 
 
Före
 
Efter
 
 
Före
 
Efter
 
 
Före
 
Efter
 
Före
 
Efter
 
 Och så ännu mer bilder på hur det ser ut idag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Min fina lya

  1. Oj vad fint det blev! Bode praktiskt och modernt! Vi har hållit på mycket med sånt där, så vet hur mycket jobb det är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *