Enzo Jack Peter

Söta lilla Enzo döptes för ett tag sedan och jag var där och fotade. Amanda och Marcus andra barn, jag fotade även deras lilla Max dop för 1,5 år sedan. Kolla bilderna här, jag kan ju känna direkt att mitt fotograferande har utvecklats en del sedan dess. Jag var rätt nöjd med bilderna då men det var inte förrän nu efter jag jämfört bilderna som jag insåg det. Det kändes inte som att jag tänkte så jätte mycket annorlunda den här gången i kyrkan, men jag gjorde nog det ändå, omedvetet. För 1,5 år sedan hade jag ingen koll på ljus, jag bara plåtade utan att tänka så mycket. Jag gjorde alla bilderna svartvita för jag kunde inte hantera det blåa ljuset som kom från fönstrena och det extremt gula ljuset inne i kyrkan som mixades på ett fult sätt. Jag gjorde en high key bild på Max (se längst ned) som jag var nöjd med då, men high key bilden på Enzo tycker jag blev betydligt mycket bättre på grund av ljusförhållandena.
Max för 1,5 år sedan vs. Enzo idag. Supergulliga ungar båda två, men bättre ljus på Enzo. 
 
 
Share

0 thoughts on “Enzo Jack Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *