Lägenheten

Såhär ser boendet ut. Vi ska bo med 2 tjejer, Anna och Frida i september (som vi inte känner) och sedan åker en av dem hem så vi bor bara med en till resten av tiden, om inte någon annan av våra kompisar flyttar in. Det är inte så hög standard på lägenheten, men man får det man betalar för och hyran är som sagt inte så hög så det här blir bra!

Funderar bara på hur man ska få med sig all packning ifall man ska flyga eller ta tåg… Och Emma är sjukt flygrädd, så vi får se hur det går!

Jag och Emma satt och fikade på Joda igår, och jag började bli lite nervös. Tänk om det inte löser sig med jobb, så står vi där med en lägenhet. Men det borde lösa sig, eller?Men det här ser väl helt ok ut?

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *