Jul i Åre

Första gången på 5 år som familjen är samlad över jul! Inte illa! Dock fick vi fira julafton några dagar tidigare eftersom syrran var tvungen att dra tillbaka till Norge och jobba. Men riktigt mysigt att få hänga alla igen. 
 
Vi fick all typ av åkning; slush, ishockeyrink, snöstorm och pudersvängar. Svårt att få julkänslor när man svettas i backen i flera plusgrader och fåglarna kvittrar. Kändes mer som sen vår. Sen kom snödumpet lagom till att vi skulle hem, typiskt. Gjorde ont i magen att lämna när det såg ut som på bilden nedan med vetskapen att en vindstilla puderdag väntade. Oh well, detta är ju bara början av säsongen!
 
 
God Jul! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskade familj. Syrran har inte blivit misshandlad, hon käkade bara lite snö och bröt antagligen näsan. Och förlorade några liter blod. Men hon mår bra! 
Oturs-systrar. Såhär såg jag ut för några veckor sedan haha. 6 stygn i hakan. Spring inte till tunnelbanan efter krogen med oknutna skösnören, då kan det sluta med att man flyger ned för stentrappor med huvudet före. 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *