Bröllop Cia & Per

Så var den stora dagen kommen för Cia och Per. Det var en nästan lika stor dag för mig. Mitt första riktiga bröllop och första riktiga fotojobb. Första gången jag fotade med blixt, första gången jag använde relexskärm, första gången jag lånade någons objektiv. Jag var ganska nervös kan jag ju lova, och jag hade satt som mål att lära mig så mycket jag bara kunde inför bröllopet.
 
Såhär blev det:
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

  
 
 
 

Att få fotografera just Cia och Pers bröllop, vilka underbara människor. Trots att vi bara setts två gånger innan kändes det som att vi kände varandra och hela sällskapet var väldigt trevliga och välmottagande. Tur att jag tog mig an gratisuppdraget i Åre förra året och fotade Skutan Runt (länk) så att Cia hittade mig! 
 
Detta var extremt lärorikt och utmanande. Nästa gång vill jag assistera en fotograf för att lära mig mer. Anyone? 
 
Share

0 thoughts on “Bröllop Cia & Per

 1. Vilka kanonbilder! Riktigt bra jobbat och en härlig känsla! Plus i kanten på den gruppbilden där alla vinkar! Du har talang!

 2. Underbara bilder och så himla duktig du är på att fota. Lycka till i framtiden och hoppas att du får massa fina erbjudanden.

 3. Vackert brudpar, underbara bilder, såg även ut som en riktigt lyckad bröllopsfest i fin miljö!

 4. Vilka jättefina bilder du tagit! Det ser ut att ha varit en riktigt fin och rolig, varm fest : D

 5. Vilka fina bilder! Jag gillar verkligen att du fångar stunden som den är och alla ser så naturliga ut.

 6. Mycket fina bilder du har tagit! Tummen upp!
  Men jag undrar över att många bilder lutar åt vänster.. Kanske har du själv bestämt det, annars är ett tips att räta upp dem 🙂
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 7. haha vilka roliga och fina bilder 😀

  Till en annan sak, du vet dem här svarta ansiktsmaskerna man har i ansiktet som tar bort pormaskar osv? Jag har gjort ett inlägg på min blogg där mina läsare får 30% på hela deras sortiment. Skulle vara kul om du kunde lämna en kommentar och kanske själv vara intresserad av produkterna? 🙂 http://yoyossecret.blogg.se/ Där hittar du mitt inlägg.

 8. Men vilka härliga bilder! 😀
  Vad har du använt för objektiv? Ska eventuellt fota ett bröllop i juli, dock måste jag få tag på bättre utrustning då min kamera börjar sjunga på sista versen. :/

 9. Du har verkligen lyckats fånga de rätta ögonblicken. Du har fått med bröllopet från början till slut, med förberedelser innan till själva bröllopet och sen från festen. Jätte fina bilder. Du är bäst!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *