Kyliga höjder i huvudstaden Quito

Sista dagarna i Ecuador spenderade vi i Quito, lite fest och en del promenerandes i stan. Quito var en riktigt nice stad, om man bortser från kylan. Vi gick runt i gamla stan och åt en sjukt god frukost bland annat. 
 
 
Vi är sjukt taggade på att bli bra på spanska just nu. Vi pluggar grammatik och glosor på bussarna och det hjälper faktiskt en hel del. Vi pratar i princip bara spanska nu för tiden, förutom svenska med varandra. Det var länge sedan vi pratade engelska. Det är skönt att vi faktiskt kan hålla helt okej konversationer på spanska. Målet är att bli väldigt mycket bättre innan vi åker hem från Sydamerika. 
 
P.S. Tydligen tog det mig två veckor att lära mig stava till Ecuador. Just idag insåg jag att det stavas med c och inte q haha.

 


 
 

 


 
Share

0 thoughts on “Kyliga höjder i huvudstaden Quito

  1. Vilka härliga bilder, känns nästan lite som att vara utomlands själv. Vilket äventyr du är på! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *