Nya äventyr!

Det gäller ju att ta vara på livet och nu när det inte blev någon skola i höst så är jag ju fri som en fågel!  Så jag och syrran tänkte bege oss mot Centralamerika i slutet på oktober och sedan ta oss vidare till Sydamerika och resa runt till pengarna säger stopp, typ. Våra planer är väldigt vaga just nu, men vi har tankar om att gasta på någon segelbåt ett tag, resa dit vi känner för, surfa, dyka och ha det grymt najs helt enkelt! Lite volontärjobb har vi också funderingar på.
 
Hur som helst, är det någon där ute som har samma vaga planer så kan vi slå ihop oss? Eller någon som sitter inne på en massa tips som vi borde få ta del av? 🙂 
 
My sister and I will be heading towards Central America in late October and then to South America and travel around as long as we have money. Our plans are very loose right now, but we are thinking of finding someone who needs help to sail their boat for a while, travel everywhere, surf, dive and simply have the best time ever! Maybe do some volunteering aswell. Anyone wan’t to join? 
  
Äntligen får jag återförenas på ytterligare en resa med världens bästa syster <3 Midsommar i Köpenhamn för två år sedan.
 
Bilder nedan från Fiji 2011
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Nya äventyr!

  1. Ååååhhhh jag är såååååå otroligt taggad är typ det enda jag tänker på!

  2. Ååååhhhh jag är såååååå otroligt taggad är typ det enda jag tänker på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *