2013-11-27

Livet rullar på här borta i Sundsvall, ungefär som en bergochdalbana. Ena dagen är positiv, andra dagen är mindre positiv. Och jag är splittrad i mig själv och vad jag vill hålla på med. Men nu är det inte långt kvar till jul och innan dess ska en hemsk tenta i Massmedierätt avklaras och en redaktionsövning hållas där vi ska publicera vår egen tidning. Det blir nog spännande. 
 
Vi har hållt igång med våra fotouppdrag. Ett kallades för ”uppdrags lappen” då vi fick boka olika personer för någon form av nyhet som någon annan i klassen skulle dra lott om. Jag anordnade en fotografering på Restaurang Kanel som är en nyöppnad restaurang som hör till det stället där jag jobbar på. Mitt uppdrag blev att fota polisen Andreas Larsson angående att cykelstölden har ökat i Sundsvall (påhittad nyhet). Jäklar vad nervös jag var innan jag kom dit. Det känns liksom jätteläskigt att gå in med en kamera och fota främlingar som tar en för ”fotograf”. Fotograf! Hjälp, jag är inte van eller bekväm med att bli kallad för fotograf än. Det har gått så snabbt och jag får en sådan sinnesjuk press på mig själv hela tiden. 
 
 
 
Ett annat uppdrag vi har haft kallades för ”det avgörande ögonblicket”. Jag skulle egentligen åkt till förlossningsavdelningen på sjukhuset och fota relationen mellan föräldrar och deras nyfödda barn, för det är ett avgörande avblick för mig. Men mötet blev aldrig av så jag tolkade uppgiften som ”något som händer plötsligt”. Typ. Nedan är en blandning bilder som jag tagit på sista tiden. 
 
 Insamling till Filippinerna på torget. 
 
 
Bron gör framsteg
Fotade lite brottning tillsammans med klassen och Jonas Lindkvist från DN
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *