Tuuuuusen tack!!!!

Holy shit säger jag bara. Tack för alla kommentarer och likes från förra inlägget! Jag som var osäker på om jag skulle lägga ut det på bloggen. Nu är jag ju ännu mer inspirerad och taggad på att träna ännu mer! Det var tydligen något som var jäkligt intressant att läsa om, för helt plötsligt sköt läsarantalet i taket – big time! Så detta kanske är något jag ska följa upp? Skulle det vara intressant med ett inlägg om hur jag gått till väga, hur jag har tränat och ätit och så vidare? 
 
Kanske knåpar ihop ett tipsinlägg så småningom, men nu kommer syrran hem från Kanada och brorsan tar studenten så det får bli längre fram! Woooop syrran kommer heeeeeeeeeem hur glad är jag!?! 😀 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Tuuuuusen tack!!!!

  1. Det vore superintressant att höra hur du gått tillväga! 🙂 Heja, bra jobb!

  2. Åh ja det skulle vara jätte intressant! Precis hittat hit och blev super taggad när jag såg dina bilder. Grymt! Jag tänkte också börja löpträna då jag ska vara med på midnattsloppet och tjejmilen i sthlm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *