Halvvägs till 50

Så var 25 år fyllda och jag känner mig lastgammal. Nej, faktiskt inte. Märker ingen skillnad alls. Jag som trodde att jag mognat och blivit klokare sedan jag gick gymnasiet tog helt fel. Det känns precis som för 9 år sedan då jag började ettan på Frans Schartau. Inte har jag blivit en pluggis, nej jag dagdrömmer fortfarande om allt som inte snackas om på föreläsningarna. 

Nu har vi nollats i alla fall så nu räknas vi som Ettor. Vi har skrivit ett porträtt och blivit avdumpade på ett köpcentrum för att hitta en nyhet att fota. Vi har varit på finsittning och syrran har varit på besök och vi har druckit champagne som jag haft kvar sedan studenten. Och nu sitter jag och bloggar istället för att plugga. 

Det var riktigt skönt att få syrran på besök! Åh varför kan vi inte göra fler säsonger… Dumma mig som tror att man måste plugga. Kan man inte säsonga for life?

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *