Phraya Nakhon Cave

Häromdagen hoppade vi på moppen för ett äventyr söderut, utan att egentligen ha kollat upp riktigt vart det var vi skulle. Aja vi hade en thailändsk karta med oss och trodde att den skulle duga. Två timmar senare och två rumpor ondare hittade vi äntligen fram, efter att ha kört runt i cirklar. Inte alltid så lätt att tyda thailändska skyltar alltså! Men vi fick se desto mer, bland annat ett mangroveträsk, flera fiskehamnar och supersöta små valpar som vi ville ta med oss hem.
Väl framme åkte vi med i en liten båt som tog oss runt en udde och bort mot Tempel grottan. Det var en liten hike att ta sig dit och i denna värmen badade vi i svett när vi kom fram, men såå sjukt värt det! Vilken jäkla grotta! Längst in i grottan fanns ett tempel där thailändarna brukar gå och be, och vi var helt ensamma där inne i det maffiga rummet, det kändes rätt sjukt. Så himla liten kände man sig och var man inte religiös innan så blev man nog det efter att ha varit i den där grottan, haha. Får börja be till Buddha nu då.
Share

0 thoughts on “Phraya Nakhon Cave

  1. Asså jag dör på dina bilder, och på hur sjukt jäkla snygg du är! Och bruuun din lilla skit!

    1. Haha men duuurå!!! Å jag är inte så jäkla brun, har ju spenderat hela dagarna i kitekläder! Du borde va här!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *